QTP Certification Questions-13

1) The ........ checks a variety of objects such as buttons, radio buttons, combo boxes, lists, and so forth.

A) Image checkpoint
B) standard checkpoint
C) Bitmap checkpoint
D) Accessibility checkpoint

2) You create an image checkpoint by inserting a ........ on an image object.

A) Image checkpoint
B) standard checkpoint
C) Bitmap checkpoint
D) Accessibility checkpoint

3) ......... are also supported for some list view objects, such as WinListView and VbListView, as well as other list view objects in external add-in environments.

A) Table checkpoints
B) standard checkpoints
C) Accessibility checkpoints
D) XML checkpoints

4) .......identifies areas of your Web site that may not conform to the World Wide Web Consortium (W3C) Web Content Accessibility Guidelines.

A) Accessibility Checkpoint
B) standard checkpoints
C) Database checkpoints
D) Accessible Checkpoint

5) ........ Specifies the time interval (in seconds) during which QuickTest attempts to perform the checkpoint successfully.

A) Check timeout
B) Checkpoint interval timeout
C) Checkpoint timeout
D) Quicktest timeout

6) ........... Specifies when to perform the checkpoint in the test.

A) Insert statement.
B) Check statement.
C) timeout statement.
D) checkpoint statement.

7) You can view the results of the checkpoint in the........

A) Test Results window
B) Checkpoint window
C) Information Pane
D) Checklist window

8) By default, the bottom right part of the Test Results window displays information on the selected checkpoint only if it has the status Failed.

A) True
B) False

9) You can also use the ......... to check specific property values.

A) CheckProperty method
B) CheckItemProperty method
C) ItemProperty method
D) Property method

10) If you want to retrieve the return value of a checkpoint (a boolean value that indicates whether the checkpoint passed or failed), you must add ......... the checkpoint argument in the statement in the Expert View.

A) parentheses around
B) Properties with
C) Arguments with
D) Values alongwith

11) You can use a formula in a checkpoint to confirm that an object created on-the-fly (dynamically generated) or another variable object in your Web page or application contains the value it should for a given context.

A) True
B) False

12) You cannot modify the settings of existing checkpoints.

A) True
B) False


1) b, 2) b, 3) a, 4) a, 5) c, 6) a, 7) a, 8) a, 9) a, 10) a, 11) a, 12) b


Post a Comment