QTP Certification Questions-16

101) A test comprises calls to actions. When you create
a new test, it contains a call to a ...... action.
A) One
B) Two
C) Three
D) Multiple
102) When you open a test, you can choose to view ......
A) the test flow (calls to actions)
B) you can view and edit the individual actions stored
with your test.
C) Both A & B
D) None
103) For every action called in your test, QuickTest
creates a corresponding ........ in the Data Table so
that you can enter Data Table parameters that are
specific to that action only.
A) action sheet
B) Excel sheet
C) Both A & B
D) None
104) When you create a test, it includes ..... action.
A) Single
B) unlimited
C) Three
D) Multiple
105) There are three kinds of actions:
A) non-reuse action, reuse action, external action
B) Call to internal action, Call to reusable action,
external action
C) non-reusable action, reusable action, external action
D) Call to non-reusable action, reusable action,
external action
106) By default, new actions are
A) Short
B) External
C) reusable
D) non-reusable
107) You can display or hide the Action toolbar in the
Keyword View by choosing ........
A) View > Toolbars > Action
B) View > Toolbars > Actions
C) View > Toolbar > Action
D) Views > Toolbars > Action
108) The ...... enables you to view either the entire
test flow (the calls to the actions in the test) or you
can view the steps for a selected reusable or external
action.
A) Action Flow
B) Action file
C) Action List
D) Action Repository
109) In the ......., the Action List is always visible
and the Expert View always displays the script for the
selected action.
A) Keyword View
B) Expert View
C) Action Flow
D) Action View
110) If the action is called more than once within the
test flow or if the action is called by a reusable
action, the Reusable action option is ......
A) read-only
B) write-only
C) both read and write
D) read-write-executable.
111) You cannot expand ...... actions from the test flow
view.
A) reusable
B) non-reusable
C) both A & B
D) None
112) You can associate shared object repositories with
...... actions simultaneously, using the Associate
Repositories dialog box
A) seven
B) Two
C) Three
D) Multiple
113) You can associate ....... object repositories with
an action, and the same object repository can be
associated with different actions as needed
A) Nine
B) Twenty one
C) as many as you need
D) Twelve
114) Sometimes you may want to call an action from
within an action. This is called .......
A) Reusability
B) Nesting
C) Sharing
D) None
115) If a reusable action is called more than once in a
test and you split the action into two independent
actions, each call to the action within the test will be
followed by a call to the new (reusable) action. If a
reusable action is called from another test, however,
...... it may cause the calling test to fail.
A) Nesting
B) Splitting
C) Reusing
D) Both A & C
116) You must use the ...... Action option in QuickTest
if you want to save an action under another name.
A) Resave
B) Rename
C) Reuse
D) Split
117) When you remove an external action, you remove all
calls and the action from the action list. The original
action is also affected.
A) True
B) False
18) You can also press ...... to open the Rename Action
dialog box
A) Shift + F2
B) Shift + F3
C) Shift + F4
D) Shift + F5
119) If you want to include one or more statements in
every new action in your test, you can create an ....
A) reusable action
B) split action
C) Function
D) action template
120) With QuickTest Professional 9.0, a maximum of
.......... Actions can be placed into a script
A) 110
B) 256
C) 120
D) 512
121) Only the file name ...... is recognized as an
action template
A) ActionTemplate.mst
B) Action_Template.mst
C) Action-Template.mst
D) ActionTemplates.mst
Answers
101) a, 102) c, 103) a, 104) a, 105) c, 106) d, 107) a,
108) c, 109) b, 110) a, 111) a, 112) d, 113) c, 114) b,
115) b, 116) b, 117) b, 118) a, 119) d, 120) c, 121) a

0 comments:

Post a Comment