QTP Certification Questions-20

 QTP Certification Questions

1) You can use the Keyword View to add a step
..........in your test.
A) at the end
B) below the currently selected step
C) at the beginning
D) at anypoint
2) The Documentation cell is .............
A) Read-only
B) Write-only
C) Read and Write
D) Read, write & execute
3) An Item column can be any of the following:
A) A test object
B) A statement like Dim
C) A step generated by step generator
D) All of above
4) The Operation cell in the keyword view specifies the
operation to be performed on the item listed in the
........... column.
A) Operation
B) Documentation
C) Item
D) Value
5) Even if the Item column in the Keyword View is
displayed to the right of the Operation column, you must
still first select an item to view the list of available
operations in the Operation column.
A) True
B) False
6) The Value cell in the keyword view can
contain........ value
A) Constant
B) Parameter
C) Both A) & B)
D) None of these
7)The ............... enables you to encode your
passwords and place secure values into the Data Table.
A) Password Encoder
B) Password Decoder
C) Password Encode
D) Password Decode
8) You can also encrypt strings in Data Table cells
using the ......... option in the Data Table menu.
A) Decrypt
B) Encrypt
C) Encrypt Code
D) Decrypt Code
9) In addition to adding standard statement steps to
your test using the Keyword View, you can also insert

A) Checkpoint step
B) Output value step
C) Comment step
D) All of above
10) The correct syntax of the conditiona statement
starting with Do is.....
B) Do...Until
C) Do...Next`
D) Both A) and B)

1) D, 2) A, 3) D, 4) C, 5) A, 6) C, 7) A, 8) B,
9) D, 10) D


Post a Comment