QTP Certification Questions-23

 QTP Certification Questions
 
1) You can manage the test actions and the test or
function library steps using the ... menu commands

A) File
B) Edit
C) Automation
D) Tools

2) To expand all the steps in the keyword view which
option you would use from the View menu.
A) Expand
B) Expand All
C) Expand Items
D) Expand Rows

3) What is the shortcut key to open a Step Generator.

A) F2
B) F5
C) F6
D) F7
4) Function Definition Generator in found in which menu
option.

A) File
B) Tools
C) Insert
D) View
5) The shortcut keys for Record, Stop and Run
respectively are
A) F3, F4, F5
B) F4, F3, F5
C) F4, F5, F3
D) F3, F5, F4
6) What is the shortcut key for opening an Object
Repository.
A) Alt+R
B) Shift+R
C) Ctrl+R
D) Shift+O+R

7) Shortcut key to Insert/Remove a breakpoint is
A) F9
B) F8
C) Ctrl+b
D) Shift+b

8) .........runs only the current line of the script.
If the current line calls a method, the method is
displayed in the view but is not performed.
A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till
9) .........runs only the current line of the script.
When the current line calls a method, the method is
performed in its entirety, but is not displayed in the
view.
A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till
10) What is the shortcut key to Clear all Breakpoints
A) Ctrl+Shift+F9
B) Shift+Ctrl+F9
C) Alt+Shift+F9
D) Alt+Ctrl+F9

Answers

1) B, 2) B, 3) D, 4) C, 5) A, 6) C, 7) A,8) C,
9) A, 10) A

0 comments:

Post a Comment