qtp questions 2

QTP 11.00 Certification Exam

QTP 11.00 (HPO-M47) Certification Exam Model Questions -2

1) Object Spy can be found in __________ menu.

A. Tool
B. Tools
C. Task
D. Tasks

2) The ________________ displays the open documents side-by-side.

A. Tile Vertically
B. Tile Horizontally
C. Cascade
D. Tile Cascade

3) For opening the Quick Test Professional Help we can use _________

A. F3
B. F5
C. F1
D. F2

4) If QTP cannot find any object that matches the description, or if it finds more than one object that matches, QuickTest may use the ___________________ mechanism to identify the object.

A. Ordinal Identifier
B. Index Identifier    
C. Smart Identification
D. Assistive Identification

5)  You can configure the _________ and ___________.properties that QuickTest uses to record descriptions of the objects in your application

A. Mandatory, assistive, and ordinal identifier
B. Mandatory, required, and ordinal identifier
C. Smart, assistive, and ordinal identifier
D. Index, assistive, and ordinal identifier

6)  The ___________ property set for each test object is created and maintained by QuickTest.

A. Run-Time Object
B. Test Object        
C. Smart Identification Object
D. Assistive Object

7) You can access and perform ______________ methods using the Object property.

A. Run-Time Object
B. Test Object        
C. Smart Identification Object
D. Assistive Object


8)  You can view or modify the test object property values that are stored with your test in the _______________

A. Information Pane
B. Data Table
C. Information Pane & Data Table Both
D. Object Properties & Object Repository dialog box.

9)  You can retrieve or modify property values of the test object during the run session by adding _______________ statements in the Keyword View or Expert View.

A. GetROProperty & SetROProperty
B. GetTOProperty & SetTOProperty
C. GetTOProperty & SetROProperty
D. GetROProperty & SetTOProperty

10) If the available test object methods or properties for an object do not provide the functionality you need, you can access ______________ of any run-time object using the Object property.

A. The internal methods and properties
B. The mandatory methods and properties
C. The selective methods and properties   
D. The assistive methods and properties

11) The Information pane provides a list of _________ in the test:

A. Semantic errors
B. Syntax errors
C. Common errors
D. Logic errors

12) When we switch from Expert view to the Keyword view, QTP automatically checks for syntax errors in the test and shows them in the information pane.


A. True        
B. False

13) If the information pane is not open, QTP automatically opens it in case a syntax error is detected.

A. True        
B. False
 
14) The __________ provides a list of the resources that are specified in your test but cannot be found.


A. Missing pane
B. Missing Resources pane                      
C. Resources pane
D. Missing Items pane


15) Whenever you open a test or a function library, QTP automatically checks for the availability of specified resources.


A. True
B. False

16) The Data Table does not assist you in parameterize your test.

A. True        
B. False

17) Tabs in the Debug Viewer pane are:


A. Watch, Variables, Debug
B. Watch, Data, Command
C. Watch, Variables, Command      
D. View, Variables, Command


18) The ________ tab enables you to view the current value of any variable or VBScript expression.


A. Watch
B. View        
C. Locate
D. Current


19) The _________ tab displays the current value of all variables that have been recognized up to the last step performed in the run session.

A. View        
B. Variables
C. Locate
D. Current


20) The___________ tab enables you to run a line of script to set or modify the current value of a variable or VBScript object in your test or function library.


A. View        
B. Variables
C. Command
D. Current
Question Number
Answer
1
B
2
A
3
C
4
C
5
A
6
B
7
A
8
D
9
B
10
A
11
B
12
A
13
A
14
B
15
A
16
B
17
C
18
A
19
B
20
C


0 comments:

Post a Comment